Wie zijn we

U vindt Tinto in Heusden (bij Gent). Ons gamma is een feest van pure, authentieke smaken. Of ze nu uit Frankrijk, Portugal, Spanje of Italië komen, al deze wijnen zijn de perfecte expressie van hun terroir. Stuk voor stuk behoren deze domeinen tot de kwaliteitstop van hun appellatie : Cazaban in Cabardès, Tour des Gendres in Bergerac, Piñol in Terra Alta, Andreas Gsellmann in Burgenland,…

Op zoek naar een bepaalde wijn ? Tik dan in het zoekvenstertje een druif (bv. merlot) of een naam (of deel van) van een domein in (bv. Combebelle of Mouraz. Op de hoogte blijven van de activiteiten van Tinto ? een simpel mailtje volstaat. Je kunt ons ook liken op facebook, zo blijft u nog gemakkelijker op de hoogte.

Steven Van De Woestyne is al jaren gepassioneerd met wijn bezig. Op 18 juni 2005 behaalde hij, na drie jaar van studie, aan de Université du Vin van Suze la Rousse de titel van sommelier-conseil. Hij behaalde ook het internationaal getuigschrift WSET Level 3. Hij is tevens leraar Algemene Wijnkennis aan Hotelschool Spermalie en CVO Isbo. Uitstekende en toch betaalbare wijnen ontdekken en deze met u delen is zijn missie.

Ook partner Nathalie De Wispelaere is gebeten door de wijnmicrobe en volgt momenteel een opleiding. Ons hele gamma wordt voor u geselecteerd bij de wijnmakers zelf of op beurzen zoals Vinisud en Vinexpo. Onze prospecties brachten ons al o.m. in Galicië, Jumilla, Utiel-Requena, Roussillon, Toscane, Bourgogne, Rheingau, Alsace, Hongarije & Slovenië. Heel graag stellen we u onze ontdekkingen voor!